Vraag een offerte aan

Favoriete kerstpakket samenstellen

Wie wil nu niet zijn eigen favoriete kerstpakket samenstellen? Juist, dat wil toch iedereen! Kerstpakketten idee biedt een mogelijkheid aan waarbij je vanaf 75 stuks een eigen kerstpakket kunt laten samenstellen door de meest ervaren stylisten van de organisatie. De kerstpakketten worden geassembleerd aan de hand van jouw wensen en behoefte. Heb je interesse in maatwerk en voldoen je aan het minimum van 75 kerstpakketten, vul dan snel het formulier in en laat je eigen kerstpakket samenstellen.

Waar moet je rekening mee houden?

1) Wensen en behoefte
Als bedrijf zijnde heb je veelal te maken met verschillende mensen (lees personeel) en dus ook met verschillende wensen en behoeften. Houdt tevens rekening met het wel of niet toevoegen van alcohol, producten waarin varkensvlees zit verwerkt etc etc. Bij sommige geloofsovertuigingen is dit niet toegestaan. Inventariseer dus altijd goed de gewoontes, wensen en behoefte van het personeelsbestand. Hoe groter het personeelsbestand, hoe moeilijker dit uiteraard is.

2) Bedrijfskleuren
Binnen veel bedrijfsculturen zijn de bedrijfskleuren een belangrijk item. Denk aan de branding en het imago wat een bedrijf wilt uitstralen. Ook bij het samenstellen van een kerstpakket dient hier rekening mee gehouden te worden. Zijn de bedrijfskleuren bijvoorbeeld grijs en blauw. Zorg er dan ook voor dat deze kleuren terugkomen in het kerstpakket. Het is niet alleen de uitstraling van het kerstpakket, maar wekt ook erkenning, herkenbaarheid en vertrouwen uit richting de medewerkers.

3) Geefmoment afgelopen jaren
Om verrassend te blijven is het essentieel om in kaart te brengen wat men de afgelopen 4 jaar heeft overhandigd op de kerstborrel. Vernieuwing en originaliteit zijn belangrijke factoren bij het samenstellen van kerstpakketten. Het is belangrijk om dit ergens goed neer te zetten, aangezien het geefmoment goed of fout kan uitvallen bij het personeel. Aangezien het slechts een keer per jaar kerstmis is, heb je als bedrijf zijnde dus maar een kans om het goed te doen. Zorg hier dus ook voor!

4) Personaliseren met logo of eigen gadgets
Bij het samenstellen van kerstpakketten is het ook mogelijk om de kerstpakkettendoos te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Let op: hier zitten uiteraard kosten aan verbonden en is in de meeste gevallen enkel interessant bij grote hoeveelheden. Denk aan aantallen vanaf 5000 stuks. Dit heeft te maken met de opstart- en instelkosten die een drukkerij telt voordat het begint aan de uitvoering van de opdracht. Bij kerstpakketten samenstellen is dit uiteraard wel het 'neusje van de zalm' en zorgt tevens voor de finishing touch.

Laat jouw kerstpakketten samenstellen door professionals

Heb je interesse in kerstpakketten samenstellen. Neem dan contact op met Kerstpakketten idee. Een van de meest ervaren partijen in het samenstellen van kerstgeschenken. Zij voorzien jou binnen korte termijn van een voorstel waarin enkele maatwerk kerstpakketten zijn uitgewerkt met foto, prijs en inhoudsopgave. Ga voor iets origineels en laat je kerstpakket samenstellen!

Meer over Kerstpakketten
Over parfum Horloge als cadeau Wellness en wellnesscadeaus Parfum als cadeau