Vraag een offerte aan

Exclusieve koffie cadeau geven

De gemiddelde Nederlandse dagelijkse koffiedrinker zal thuis niet de meest exclusieve koffie drinken. Eenvoudige gemalen koffie (filterkoffie) is nog steeds het populairst. Daarom is het bijzonder om iemand te verrassen met een exclusievere gemalen koffie van Koffie Unie of een speciale smaak. Bij exclusieve koffie hoeft u niet meteen te denken aan Kopi Luwak (de duurste koffie ter wereld), een vers gemalen bonenkoffie volstaat ook. Denk bijvoorbeeld aan een vers kopje Dallmayr, Lavazza of Kimbo koffie. Allemaal lekker! Bezoek deze website voor alle informatie over Koffiebonen.

Koffiemachine

Afhankelijk van de relatie tussen u beiden wilt u misschien liever een koffiemachine cadeau geven. Een eenvoudig filterkoffiezetapparaat is al vanaf 25 euro verkrijgbaar, maar vermoedelijk is uw relatie hier al in het bezit van. Toch heeft u voor onder de 100 euro al prachtige koffiemachines, bijvoorbeeld een Dolce Gusto. Dit is een machine met cups in plaats van filterkoffie. Wij weten zeker dat u iemand kent die u héél blij zou kunnen maken met een koffiemachine zoals deze! Uiteraard zijn er nog veel meer koffiemachines waaruit u zou kunnen kiezen.

Koffieuitje

Cadeaus zijn leuk, maar sommige mensen gaan liever iets doen in plaats van dat ze iets krijgen. Dat kan ook. In dat geval stellen wij u voor om uw relatie mee te nemen en samen ergens te genieten van een heerlijke exclusieve kop koffie. U kunt bijvoorbeeld al denken aan Starbucks of Coffee Lovers.

Koffieaccessoires

Misschien nog wel het allerleukste is het cadeau geven van koffieaccessoires. Hoe vaak heeft u uw moeder al horen zeggen dat ze echt nieuwe cappuccino kopjes wilt? Of uw vriend dat hij zo graag een koffiemolen wilt om zelf de koffiebonen te kunnen malen? Inderdaad, u weet dus wel zeker dat dit goede cadeaus zijn. Bekijk alvast de koffieaccessoires op Koffie Thee Plaza.

Meer over Koffie
Alles over wijnpakketten Kerstpakketten informatie Horloge als cadeau Wellness en wellnesscadeaus